Den internasjonale Holocaustdagen 2022

I anledning Den internasjonale Holocaustdagen 27. januar 2022 inviterer undervisningsavdelingen ved HL-senteret fire unge norske jøder til en direktesendt panelsamtale. Samtalen vil utforske deres forhold til Holocaust som historisk hendelse og hvordan folkemordet er med på å påvirke deres liv og identitet. 

Følg panelsamtalen her: 

 

 

 

 


Undervisningsopplegg til Holocaustdagen 

Undervisningsavdelingen ved HL-senteret ønsker å invitere lærere og elever til å følge samtalen direkte fra klasserommet 27. januar. Vi gir dere også muligheten til å delta i samtalen ved å gjennomføre vårt tilhørende undervisningsopplegg og sende inn spørsmål til paneldeltakerne.

Under følger tre introduksjonsfilmer som forhåpentligvis gjør dere litt bedre kjente med paneldeltakerne. Etter å ha sett film og gjort tilhørende oppgaver, ønsker vi gjerne at dere sender inn spørsmål til deltakerne via dette skjemaet.

Panelsamtalen vil strømmes direkte på våre nettsider 27. januar, med strømmestart klokken 10.00 og varer frem til kl. 11.15. Vi håper dere vil benytte dere av muligheten til å følge samtalen og markere dagen sammen med oss direkte fra klasserommet!

 

Panelsamtalen vil også være tilgjengelig i etterkant av arrangementet.

 

Film 1 - Bli kjent med oss

 

Film 2 - Hva betyr Holocaust for deg? 

 

Film 3 - Hvem har ansvar for formidling?


Vi takker våre paneldeltakere Talia Deborah Dubowski, Dana Odinsen Golan, Jakob Mathias Golombek og Eliana Hercz

Publisert 11. jan. 2022 14:08 - Sist endret 26. jan. 2022 15:56