Kommunikasjons- og programansvarlig

HL-senteret har ledig et 2-årig engasjement som kommunikasjons- og programansvarlig.

Som kommunikasjons- og programansvarlig ved HL-senteret vil du arbeide i et av landets mest interessante forsknings- og formidlingsmiljøer. De to kjerneområdene er Holocaust, andre folkemord og minoriteters vilkår i moderne samfunn nasjonalt og internasjonalt. Videre  forskes og formidles det på senteret over et bredt faglig spekter –  blant annet om antisemittisme, rasisme og ekstremisme.

Kommunikasjons- og programansvarlig har et overordnet ansvar for å lede arbeidet med å utvikle og drifte senterets kommunikasjonsaktiviteter, inkludert nettsider og sosiale medier. Vedkommende har også ansvar for å utvikle senterets program overfor allmenheten, samt å utarbeide, koordinere og gjennomføre senterets programvirksomhet.

Kommunikasjons- og programansvarlig vil samarbeide med de ansatte om ulike pågående aktiviteter og prosjekter. Du vil samarbeide med direktøren, med senterets forskere om forskningskommunikasjon og med andre ansatte om formidling, dokumentasjon, utstillinger og andre aktiviteter.

Vi søker en person som er skrivekyndig, kreativ og operativ. Du må ha høyere utdanning innen samfunnsfag/humaniora, kommunikasjon og/eller journalistikk. Stillingen krever selvstendighet, erfaring fra kommunikasjonsarbeid og solide digitale ferdigheter. Det er en forutsetning at du har gode engelskkunnskaper.

Vi kan tilby:

  • Interessante kommunikasjonsutfordringer i et unikt forskningsmiljø
  • Et spennende fagmiljø som arbeider med både historisk viktige og dagsaktuelle temaer
  • Hyggelige kolleger og et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Historiske lokaler på Bygdøy
  • Fleksibel arbeidstid
  • Medlemskap i Statens Pensjonskasse

Lønn etter avtale.

Ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Hodejegerne AS, tlf. 915 59 752, for ytterligere informasjon.

Publisert 13. nov. 2019 13:27 - Sist endret 13. nov. 2019 14:23