Avlyst: Kom og vær turist i egen by

Kafeen er klar for innrykk og hagen vårklar. Vi tilbyr et spennende program og omvisning i bygg og utstillinger gjennom hele dagen.

Foto: HL-senteret

11.30: Hva skjer på HL-senteret? Lær om MINO!
I 2021 står det nye tilbygget MINO ferdig på nordsiden av fredede ViIla Grande og skal huse midlertidige samtidsutstillinger, undervisningsrom og verksted m.m.  Hva er planer og ambisjoner?
 
Hør arkitektene fra Transborder Studio presentere tilbygget, og fra HL-senterets stab utstillingsdesigner Hanne Steien, undervisningsleder Elise Christensen og direktør Guri Hjeltnes m fl. Og vi hører gjerne hva publikum tenker.
 

UTSETTES: Tidsvitnenes fortellinger har varig verdi
Foredraget, som er basert på bøkene Tidsvitner (2006) og Kvinnelige tidsvitner (2013), vil reflektere rundt verdien av fortellinger fra Holocaust 75 år etter slutten på andre verdskrig. 
I 2006 utga Jakob Lothe Tidsvitner sammen med Anette Storeide, en bok som dokumenterer historiene til åtte nordmenn som overlevde konsentrasjonsleirer under den andre verdenskrig. Boken ble kåret til årets bok av Morgenbladets lesere. I 2013 utga han Kvinnelige tidsvitner som dokumenterer historiene til ti jødiske kvinner som overlevde Holocaust. 
Foredragsholder: Jakob Lothe er litteraturviter og professor i engelsk litteratur ved Universitetet i Oslo. 
Guri Hjeltnes, direktør ved HL-senteret, leder møtet.


15.30: Hagevandring i HL-senterets praktfulle historiske hage ved landskapsarkitekt Marianne Thomassen

Vel møtt!

Arrangør

HL-senteret
Publisert 26. feb. 2020 10:38 - Sist endret 3. apr. 2020 13:15