Lansering! Nye ressurssider mot gruppefiendtlighet i skolen

Den 26. november 2019 lanseres nye Dembra-ressurssider for lærere, skoleledere, lærerutdannere, lærerstudenter og alle andre som er opptatt av å jobbe mot fordommer og gruppefiendtlighet i skolen.

Tirsdag 26. november 2019 minnes HL-senteret den første deportasjonen av norske jøder ved å lansere nye Dembra-ressurssider. Nettsiden er laget for lærere, skoleledere, lærerutdannere, lærerstudenter og alle andre som er opptatt av å jobbe mot fordommer og gruppefiendtlighet i skolen.

Dagen åpnes av kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner og direktør Guri Hjeltnes ved HL-senteret - og avsluttes med en samtale mellom Leo Ajkjic og Silje Førland Erdal.

De nye ressurssidene er utviklet av HL-senteret i samarbeid med representanter for lærerutdanningsprogrammene ved UiO, NTNU, UiA, HVL, OsloMet og MF, med støtte fra Kunnskapsdepartementet.

Etter en presentasjon av de nye ressursidene, blir det mulig å delta på en rekke praktiske workshops ledet av lærerutdannere og Dembra-veiledere, der du kan få en liten smakebit av noen av undervisningsoppleggene som er samlet på sidene.

 

 

 

 

 

Publisert 21. okt. 2019 16:23 - Sist endret 20. nov. 2019 10:07