Aktuelt

Nyheter

 • Bilde av Sofienberg Skole Overrekkelse av Benjaminprisen 2021 til Sofienberg skole

  Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Sofienberg skole tirsdag 1. februar under en tilstelning i skolens gymnastikksal.

 • hl-senteret_norment_photo-niklas-hart-4_250px Anmeldelse: «Gripende installasjon»

  Mona Gjessing i Kulturavisen har skrevet en svært positiv anmeldelse av Camille Norments lydinstallasjon på HL-senteret. Gjessing skriver blant annet at Norment har skapt et virkningsfullt verk i det historisk ladete bygget Villa Grande, og kaller installasjonen gripende. Les anmeldelsen (ekstern lenke).

 • stolpa¥stranda_4_250px Riktig godt nytt år til dere alle!

  Kjære venner av HL-senteret

  Også i 2022 planlegger vi et bredt program i HL-senterets regi, selv om smittevernrestriksjoner kan innebære at noen av programpostene må gjennomføres digitalt.

  Det første store arrangementet er Den internasjonale Holocaust-dagen 27. januar, der HL-senteret har ansvar for den nasjonale markeringen i hovedstaden. Samtidig foregår det en rekke lokale arrangementer rundt omkring i landet.

Arrangementer

Villa Grande får tilbygget MINO

Regjeringen har godkjent investeringen til tilbygget MINO. Tilbygget vil gi HL-senteret topp moderne og fleksible lokaler til utstillinger om minoriteter og aktuelle samtidstemaer.